Faina de griu cal.1 1kg Mareste

Faina de griu calitatea 1 (650) 1kg

21

01.12.2018

7,40 MDL

Informatii

Făina de calitatea I este o făină de grâu, de o măcinare mai dură decît cea de calitatea superioară și prin urmare are o mai mică cantitate de nutrienți și este mai potrivită pentru coacerea pâinii decât din făina de calitatea superioară.

Caracteristici ale făinii de calitatea I: moale la atingere, în cazul mărunțirii între degete e dificil de a găsi particule mari, dar particulele sale nu sunt atât de mici ca cea a făinii superioare, măcinarea fină, de culoare albă cu un ten ușor gălbui.

În făina de grâu de calitatea I se conține o cantitate mare de gluten, ceea ce face aluatul obținut elastic, iar produsele finite au o formă bună, volum mare, gust plăcut și aromă.

Făina de grâu de calitatea I este recomandată pentru plăcinte, sub formă de rulouri, briose, clătite, sautéing, etc), precum și pentru coacerea a unei varietăți marie pâine. Pâinea din făina de calitatea întâi se întărește mai greu, de asemenea în ea se conține 2-3%, tărâțe ceea ce o face mai utilă pentru om decât făina de calitate superioară. Cu toate acestea, la coacerea pâinii albe de fiecare zi, precum și pentru amestecarea cu făină de secară pentru coacerea pâinii negre, se recomandă făina de calitatea II, dar nu I.

Recenzii

Scrie o recenzie

Faina de griu calitatea 1 (650) 1kg

Faina de griu calitatea 1 (650) 1kg