Faina de hrisca 500g Mareste

Faina de hrisca 500gr

18

26.02.2019

8,10 MDL

Informatii

Făina de hrișcă poate fi utilizată fără probleme în timpul de coacere a acelorași plăcinte, clătite, brioșe, prăjituri și plăcinte cu umpluturi, care sunt de obicei fabricate din făina de grâu. Pe baza de făină de hrișcă se pot face găluște dietetice delicioase.

Făina de hrișcă se poate face la domiciliu, acesta este un proces destul de simplu. Va trebui să se spele hrișca și apoi se pisează până la consistența de făină. În procesul de producție industrial, hrișca este curățită de cojie și apoi măcinată în făină.

Beneficiile făinii de hrișcă, ce este făcută în condiții de acasă și bucatele din ea, sunt de neprețuit. Pentru ca veți trece peste procesul de curățare a boabelor de hrișcă, ca urmare veți obține mult mai utilă făină cu tărâțe, decît curățite din magazine. Să ține-ți minte că făina de hrișcă de casă este diferită de magazin nu numai prin culoarea mai închisă, dar și prin calitățile sale culinare. Făină de hrișcă preprată în condiții de casă va fi mai grea decât cea curățită.

Dar acest lucru nu va afecta beneficiile și valoarea caloric a făinii de hriscă. Făină de hrișcă este o sursa inepuizabila de proteine ​​vegetale. O astfel de proteină ce conține toți aminoacizii esențiali (lizină, treonină, etc.) este considerată cel mai util produs alimentar pentru organismului nostru. Conținutul scăzut de grăsime și conținutul înalt de celuloză fac făina de hrișcă produsul indispensabil pentru un regim alimentar echilibrat și sănătos.

În făina de hrișcă se găsește puțin zahăr și carbohidrați. Consumul frecvent de hrișcă promovează rapida curățare a organismului de toxine și alte substanțe nocive. La nivelul mediu (353 kcal) a conținutul de calorii, făina de hrișcă este un des ingredient în prepararea diferitelor feluri de mâncare dietetice pentru persoanele care au diabet. Făina de hrișcă conține zinc, magneziu, potasiu, fier, vitaminele B, E, antioxidanți și rutin. Făina de grâu obișnuită nu se poate lăuda și cu jumătate din proprietăți utile ce sunt în făina de hrișcă.

Recenzii

Scrie o recenzie

Faina de hrisca 500gr

Faina de hrisca 500gr