Faina de secara 1kg Mareste

Faina de secara 1kg

16

01.12.2018

6,90 MDL

Informatii

Inca din cele mai vechi timpuri, pâinea de secară a fost una dintre principalele produse alimentare, ce a fost prezentă nu numai pe mesele sărace ale Rusiei, dar și pe mesele bogaților. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece pâinea de secară corespunde nevoilor corpului uman.

Făina de secară, comparativ cu făina de grâu este caracterizată printr-o culoare mai închisă, iar produsele finite sunt păstrate pentru mai mult timp. Proprietățile de coacere a făinii de secară depinde în mod direct de conținutul de gluten, iar această componentă este prea mică. Glutenul, de altfel, este responsabil pentru elasticitatea și extensibilitatea aluatului, care determină volumul produsului finit din pâine, dimensiunea, forma și porozitatea structurii. Pentru a compensa acest neajuns, acest tip de făină, se recomandă să se amestece cu făina de grâu.

Aluatul dintr-un amestec de făină de secară și făină de grâu în procesul frămîntării destul de puternic se lipește de mîini, astfel de lucrat cu el este destul de greu, dar mirosul apetisant al pîinii, merită asta. Pe lîngă pâinea din făină de secară mai pot fi preparate brioșe, clătite, prăjituri și turte dulci. Și mai mult plămădeala bazată pe acest tip de făină este o parte integrantă a cvasului delicios rus.

Ca orice alte produse în vrac, făină de secară are nevoie de condiții adecvate de depozitare - un loc uscat și răcoros este cea mai bună opțiune. Este recomandabil de nu a pune elemente, produse cu un miros neplăcut, cu miros înțepetor, de altfel făina de secară poate să le absoarbă.

Secara și obținutul făinii de secară – este un produs cu adevărat sănătos. Avantajul făinii de secară este în abilitatea de a îndepărta sarea, toxinele și deșeurile din organism, contribuind astfel la eliminarea cauzelor diferitelor boli.

Utilizarea în bucătărie a făinii de secară în comparație cu făina de grîu este cu mult mai mică, deși în zadar. Acest lucru se datorează mai degrabă procesul laborios de malaxat și de gătit a produse aromate ale procesului în general. Astfel, beneficiul făinii de secară este încă în ceea că ea conține o cantitate mult mai mare de proteine ​​și vitamine, în comparație cu făina de grâu.

Recenzii

Scrie o recenzie

Faina de secara 1kg

Faina de secara 1kg