Crupe de ovaz De Smorgon  500g Mareste

Fulgi de ovaz (Gercules) 500gr

04

01.12.2018

5,10 MDL

Informatii

Ovăzul ca un produs alimentar este cunoscut din cele mai vechi timpuri. Savantul roman Plinius a scris că germanii pregăteau fulgi de ovăz. Hrănitor, util și ieftin fulgii de ovăz sunt un mic dejun favorit peste toți în lume. În momentul de față din crupele de ovăz se produc fulgi de ovăz subțiri, ce sunt preparați în câteva minute.

Fulgii de ovăz în primii ani ai puterii sovietice au fost vândute sub marca comercială "Hercules". Eroul antic Hercules simbolizează puterea, iar ovăzul tradiția populară de cereale este considerat ca dînd putere si rezistență.

Valoarea caloric a fulgilor de ovăz este 366 kcal la 100 de grame de produs.

Ingredientele fulgilor de ovăz

Fulgii de ovăz au o valoare nutritivă ridicată, componența chimică a fulglor de ovăz include toate componentele ce sunt necesare pentru sănătate: potasiu, magneziu, fosfor, crom, fier, mangan, iod, fluor, si multe altele.

Proprietățile utile ale fulgilor de ovăz

Fulgii de ovăz normalizeazăe coagularea sângelui, ajută la lucrul intestinelor, verifică absorbția de grăsime în organism. Boabele de ovăz, chiar și zdrobite, acționează ca un fel de exfoliant al intestinului, curățînd de pe zidurile lui tot "gunoiul", eliminînd zgura. Fulgii de ovăz sunt un remediu pentru inflamațiile cronice.

Fulgii de ovăz la gătit

Se utilizează fulgii de ovăz, nu numai pentru cașe și musli. Fulgii sunt ideali pentru o varietate de feluri de mâncare. Este posibil de copt biscuiți din fulgi de ovăz/checuri sau înainte de prăjire pe grătar, de rolat în fulgi de ovaz păstrăv sau macrou.

Recenzii

Scrie o recenzie

Fulgi de ovaz (Gercules) 500gr

Fulgi de ovaz (Gercules) 500gr