Paste romanita 3kg Mareste

Paste cocos 1kg

29656556

26.02.2019

11,40 MDL

Informatii

Paste făinoase - un produs fabricat din făină de grâu, care a trecut un tratament suplimentar: A fost înmuiată în apă, transformată într-un aluat, care a fost apoi uscată într-un mod special.

Astăzi, lumea modernă este imposibil de imaginat fără delicioasele, hrănitoarele paste. Ce cină este posibilă fără un gustarea preferată a unei familii medii? Pastele chiar sunt incluse într-o dietă sănătoasă, datorită soiurilor lor de înaltă calitate, iar soiurile de calitate conțin elementele necesare pentru funcționarea organismului: proteine, carbohidrați, acizi esențiali, vitamine PP, B1, B2, minerale (cum ar fi sodiu, sulf, potasiu, magneziu, siliciu, calciu si multe altele). Pastele de azi sunt ieftine, utile și o sursă delicioasă de energie și de putere. Si, cel mai important, doar într-un sfert de oră, avem posibilitatea de a primi o cină consistentă și deliciosă!

Dacă doriți să folosiți doar paste gustoase, utile și importante pentru sănătate, acordați atenție numai la produsele de înaltă calitate: acestea sunt netede și sticloase la rupere, puncte negre practic pe ele nu se găsesc. Într-un pachet cu paste de calitate nu veți vedea bucăți fărîmate mici și făină. Mai mult decât atât, produsele de calitate scăzută, la fierbere se vor lipi și vor deveni un terci subțire.

Recenzii

Scrie o recenzie

Paste cocos 1kg

Paste cocos 1kg